Supermarkt vs. markt

De laatste tijd eten mijn vriend en ik erg gezond. Veel groenten vooral. Hierdoor valt mij op dat groenten uit de supermarkt best duur is, terwijl de kwaliteit niet altijd goed is. Vorige week hadden we tomaten gehaald in de supermarkt (zal geen namen noemen). Toen we thuis kwamen bleken er al twee beschimmelt te zijn. Mijn vriend wilde ook nog even snel wat mandarijnen pakken, maar in ieder netje zaten al beurse mandarijnen bij.

Afbeelding

Sinds een aantal weken gaan wij iedere woensdag naar de markt. Hier halen we groenten voor de hele week. De kwaliteit vind ik vaak een stuk beter en het is goedkoper. Bij ons op de markt staat een fruit en groenten kraam waar ze een 1 euro tafel hebben. Hier hebben ze iedere week weer andere producten in de aanbieding. Vorige week hadden we mango’s, een meloen en citroenen. Daarnaast halen we veel fruit, vooral bananen en aardbeien, die zijn heerlijk!!

Behalve fruit en groenten halen we sinds kort ook brood op de markt. Het brood dat wij halen is wel iets duurder. Vorige week hadden we pompoenpit zuurdesem brood. Hier betaalde wij drie euro voor, maar we hebben er wel een week mee gedaan. Aan het einde van de week smaakt het een beetje oud, maar het is niet beschimmelt. Terwijl brood uit de supermarkt soms al beschimmelt is na 3 dagen. Het is een keuze die we hebben gemaakt, maar we zijn er blij mee. Het brood is een stuk lekkerder, gezonder en we doen er langer mee.

Gaan jullie wel eens naar de markt? Wat kopen jullie er dan?

 

Volg mij nu!!
Facebook: Lifeofdebby
Twitter: debjuhhh
Bloglovin’: Lifofdebby
Pinterest: Debbybruijn
Tumblr: Love the look

 

Advertenties

Een gedachte over “Supermarkt vs. markt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s