Ben & Jerry’s Greek Style Frozen Yogurt

Vandaag liepen wij de supermarkt binnen en zagen dat de nieuwe Ben & Jerry’s Greek Style Frozen Yogurt in de bonus was. Voor 3,99 euro was de 500 ml te koop. Omdat wij de laatste tijd erg gezond eten en we toch trek hadden in een ijsje kochten we de 150 ml voor 1,99 euro bij de AH.

Afbeelding

Bij deze AH waren twee smaken verkrijgbaar. De vanilla honey caramel en de strawberry shortcake. Ik had de vanilla en mijn vriend de strawberry. Natuurlijk heb ik die van hem ook even geproefd en andersom ook. Toen we de bakjes open maakten zagen we al een duidelijk verschil. Het zag er echt uit als frozen yogurt. De substantie was iets zachter dan de normale ben & jerry’s ijs. Toen we een hapje namen waren we zeer verrast. De ijsjes zijn zoet, maar heerlijk fris. De smaken zijn precies wat ze zeggen. In de vanilla zie je de honing zitten en in de strawberry shortcake zitten stukjes cake.

Afbeelding

Deze greek style ijsjes zal ik zeker nog een keer nemen. Vooral in de zomer is het heerlijk verfrissend. Ze zijn licht en vallen niet zwaar op de maag als de andere ben & jerry’s ijs. Wat wil je nog meer. Heerlijke lichte ijsjes, die zoet zijn en ook fris.

Hebben jullie de ijsjes al geprobeerd? En wat vinden jullie ervan?

 

Volg mij nu!!
Facebook: Lifeofdebby
Twitter: debjuhhh
Bloglovin’: Lifofdebby
Pinterest: Debbybruijn
Tumblr: Love the look

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s