Moederdag cadeau

roze-moederdag
Zondag is het moederdag en tegenwoordig zijn er hele leuke cadeautjes die je kan kopen. Een bloemetje is altijd leuk, maar kan een beetje standaard zijn. Wil je iets geven aan je moeder waar ze echt iets aan heeft? Hier een aantal ideeën. 

suck_uk_-_sun_jar_-_1-_640x480

Dit is de Sun Jar. Een led lamp op zonne-energie. Het ziet eruit al een voorraad pot. Maar deze pot kan je buiten en binnen gebruiken. Een led lamp in verschillende kleuren. Deze lampen zijn te koop op cadeau.nl voor 25 euro.

lijstjeMoeders zijn gek op bloemen. In de lijstje kan je een mooie bloem stoppen speciaal voor je moeder. Hierdoor heb je een mooi 3D kunstwerk. Dit lijstje komt uit de homecollectie van modemusthaves.com voor 24.95 euro is hij voor je moeder.

full9463555_aEen wensballon is een mooi en speciaal kado. Helemaal als je hem samen met je moeder op laat. Doe samen een wens voor de toekomst. Kijk wel uit waar je hem oplaat in verband met brand gevaar.

ZIH724-2Wil je iets persoonlijks geven. Een sieraad is vaak heel persoonlijk en al helemaal als het een medaillon is waar een foto in kan. Deze medaillon is van Zinzi.

9200000026145522

Houd je moeder van lezen en verslind ze constant boeken. Geef je moeder dan een leuk boek. Een weeffout in onze sterren van John Green is een aanrader. Op bol.com is het boek voor 18,95 euro te koop.

Doen jullie iets met moederdag? Gaan jullie langs je moeder?

Groetjes Debby

 

Volg je mij al?
Facebook: Lifeofdebby
Twitter: debjuhhh
Instagram: djbruijn1990
Bloglovin’: Lifofdebby
Pinterest: Debbybruijn
Tumblr: Love the look

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s