Food festivals!

Het is lente en dat betekent drankjes doen op het terras of lekker picknicken in het park.  Een hype van vorig jaar waren food festivals en dit jaar komen ze gewoon weer terug. Wat is er nou leuker dan lekker eten en drankjes doen met vrienden. Er zijn heel veel verschillende festivals en ik wil een aantal van deze festivals met jullie delen.
Taste-of-Amsterdam-2014_15779

Viva Las Vega’s Food Festival
Viva Las Vega’s Food Festival is het grootste vegetarische festival in Nederland. Dit jaar is vindt de vierde editie plaats in Amsterdam op 29 juni 2014. De toegang van het festival is gratis. Dat betekent dat je lekker en veel kan eten. Op het festival staan veel kramen met vegetarisch eten. En tegen betaling kan je een film bekijken of deelnemen aan een workshop.

Locatie:
Oldschool, Gaasterlandstraat 5 Amsterdam
vlvfoodfestival.nl
VLV-Food-Festival-2013-212

Taste of Amsterdam
Taste of Amsterdam vindt dit jaar plaats van 15 tot 18 mei in het Amstelpark. Taste of Amsterdam is voor alle foodies een must. De beste Nederlandse chefs zijn op dit festival te vinden. De beste restaurants in Amsterdam presenteren zich op dit festival. Hier kan je heel veel inspiratie op doen. Voor €9,50 kan je een kaartje kopen voor dit festival. Deelname aan de kookschool zit bij de prijs inbegrepen. Een gerecht kost tussen de €5,00 en €7,50.

Locatie: Amstelpark, Amsterdam
tasteofamsterdam.com
taste-of-amsterdam-2014

Foodfestival aan de Zaan
Woon je net als ik zaanstad, dan is dit festival voor jou ideaal. Lekker dicht in de buurt en heerlijk eten. Het festival vindt plaats in Wormerveer op 27 juni. Op de mooiste plek langs de Zaan, de Zaanbocht, vindt op vrijdag 27 juni 2014 het eerste Foodfestival aan de Zaan plaats. Een heerlijke plek om te genieten met vrienden, familie en kinderen van puur en lekker eten aan lange tafels, shoppen bij de vele foodstands of volg een van de kookworkshops. Het festival is gratis toegangelijk. Het Foodfestival aan de Zaan wordt georganiseerd door K’OOK! in samenwerking met Nieventz. Voor meer informatie kijk op de facebook pagina.

1517383_707055739338636_766650272_n

TREK
TREK is een food festival met allemaal food trucks. Het festival bestaat uit wagens waar eten in gemaakt en verkocht wordt. TREK-UTRECHT vindt plaats van vrijdag 6 t/m maandag 9 juni 2014. Gedurende het Pinksterweekend wordt het Lucas Bolwerk een groot openluchtrestaurant met tientallen mobiele keukentjes. Behalve eten heeft het festival ook muziek en theater. Je kan hier de hele dag vertoeven en de toegang is gratis.

Locatie
Lucas Bolwerk, dit is het park voor de Stadsschouwburg
trek-utrecht.nl
trekHaarlem Culinair
Haarlem Culinair vindt dit jaar plaats op 31 juli t/m 3 augustus. Zoals altijd is het op de grote markt in Haarlem. Het gratis toegankelijke culinaire festival Haarlem Culinair stelt de bezoekers in staat om te proeven bij tal van restaurants uit de Haarlemse regio. Deze restaurants hebben een aantal kleine gerechten op de kaart staan voor een vriendelijke prijs.
haarlemculinair.nl

2013-08-01-publiek-haarlem-culinair.1024.0.sDit zijn maar vijf food festivals van de vele. Als je even zoekt op google vindt je er veel meer. Zijn jullie al eens op een food festival geweest? En wat vonden jullie ervan?

Groetjes Debby

Volg je mij al?
Facebook: Lifeofdebby
Twitter: debjuhhh
Instagram: djbruijn1990
Bloglovin’: Lifofdebby
Pinterest: Debbybruijn
Tumblr: Love the look

Advertenties

6 gedachtes over “Food festivals!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s