Stijl verandering van Demi Lovato

startVoordat ik begin met het bespreken van de kledingtransformatie van Demi Lovato wil ik een aantal filmpjes met jullie delen. Gisteren had Demi een concert in LA, hier heeft ze zoals altijd haar grote hits gezongen. Maar deze keer had ze twee speciale gasten. De opvallendste was Joe Jonas. Samen met hem zong zij het nummer This is me uit de film Camp Rock. Het was inmiddels vier jaar geleden dat ze samen hadden gezongen, dus dit optreden zal niemand meer vergeten.

Als je de clip van Really don’t care hebt gezien, dan is het je vast opgevallen dat Travis Barker (Blink 182) achter het drumstel zit. Gisteren was Travis de tweede special guest. Zie hier zijn optreden samen met Demi.

En dit allemaal is nog niet genoeg vond Demi. Tijdens het concert zong zij de klassieker Thriller van Michael Jackson. Tip: bekijk de video helemaal af.

Maar nu komt de kledingtransformatie van Demi. Zoals je kan zien is de kledingstijl van Demi op dit moment rock chic, maar zo is het niet altijd geweest. Ik wil jullie meenemen in haar transformatie.

demi_lovato_estilo_jovem_classico_2008Dit is Demi in 2008. Haar kleding stijl op de rode loper is nog heel schattig. Hier is ze net bekend geworden door een aantal Disney films waaronder Camp Rock. Hier is goed te zien hoe dun Demi hier nog is. Dit is ook het jaar waarin begint op te vallen dat ze ook aan self harming doet.
Demi 2009In 2009 is Demi gek op glitter zo te zien. De glimmende jurkjes staan haar mooi. Haar stijl is nog steeds heel girly, maar wel al iets volwassener.
demi 2010In 2010 is haar dunne lichaam goed zichtbaar in de strakke jurkjes. Eind 2010 was Demi niet meer te zien op rode lopers. Demi ging is rehab voor verschillende redenen, waaronder een eating disorder en self harming.
demi 2011Begin 2011 komt Demi terug. Vanaf het begin is ze heel open geweest over haar rehab. Hierdoor heeft ze een hele hechte band met haar Lovatics. Haar kleding stijl op de rode loper laten haar rondingen mooi zien en ze mag hier trots op zijn. Als Demi meer casual gekleed is kiest ze voor een boho look. 2011 is ook het jaar van haar nieuwe album Unbroken, op dit album staan een aantal nummers waarin ze ook haar gevecht bespreekbaar maakt.
demi 2012Het jaar 2012 staat voor Demi in het teken van de X-Factor. Demi is uitgekozen om in de jury te zitten. In 2012 begint Demi steeds vaker haar haarkleur te veranderen. Van blond tot donker en van roze tot blauw. 
demi 2013In 2013 was Demi nog een jaar jurylid bij X-factor. Dit jaar kwam ook haar nieuwe album Demi uit en zong ze Let it go voor de populaire Disney film Frozen. Haar kledingstijl is hier al rock chic. Door de leren broeken en het vele zwart komt dit goed naar voor. Het haar van Demi veranderde in 2013 ook steeds, van blond naar donker en toen naar helemaal blauw. In her midden staat een mooie foto van Demi zonder make-up. Deze foto moest is met jullie delen.

demi 2014Inmiddels zitten we in 2014. In de afgelopen maanden heeft Demi vooral haar haar veel veranderd. Deze veranderingen zijn goed te zien in bovenstaande foto’s. Demi is het hele jaar al op tournee. Ze begon met de Neon lights tour en inmiddels zit ze in de Demi world tour. Ze komt samen met Enrique Iglesias naar de Ziggodome 18 november.

Wat vinden jullie van haar stijl veranderingen? Gaan jullie naar het concert?

Xoxo,
Debby

Advertenties

2 gedachtes over “Stijl verandering van Demi Lovato

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s