Geen baby meer.

max1jaar

Wat is het afgelopen jaar snel gegaan. Over 2,5 week is Max jarig, dan hebben wij geen baby meer in huis, maar een dreumes. Deze mijlpaal gaan wij natuurlijk groots vieren. Er komt een groot feest met cadeaus, versiering en de taart mag ook niet ontbreken. Hopelijk is het 2 juli mooi weer, net als op de dag dat hij geboren is.

Zoals jullie kunnen zien is Max een echt jongetje nu en geen baby meer. Hij loopt langs de tafel, de bank en de kast. Overal waar hij zich aan vast kan houden trekt hij zich op en wil hij langs lopen. Hij kruipt heel snel en als je achter hem aan komt gaat hij sneller kruipen. Max is dol op spelletjes, blokken, muziek en gek doen. Lachen is zijn grootste hobby en hij heeft altijd een grijns op zijn gezicht.

Inmiddels zijn Wouter en ik bijna één jaar ouders. In het begin was het heel erg wennen, maar nu willen wij niet anders en weten wij niet anders. Natuurlijk hebben wij het ook wel eens zwaar en is het vermoeiend, maar de liefde die wij er voor terug krijgen is het allemaal waard. Wij weten dat we van geluk mogen spreken dat Max het eerste jaar zo makkelijk was en we kunnen niet wachten tot hij gaat lopen en steeds meer woorden gaat leren. De komende jaren zullen er nog een hoop uitdagingen gaan komen, maar wij proberen van ieder moment te genieten want de tijd vliegt voorbij.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s